• Hennes passion är Pompeji

[2014-04-15] Linnéa Johansson bär alltid Pompeji med sig. Tatueringen på hennes arm vittnar om en brinnande passion.

• Slutdatum för ansökan om examen enligt äldre regler

[2014-03-26] Tillhör du dem som har påbörjat sina studier före 1 juli 2007? Vill du få ett examensbevis utfärdat bör du ansöka nu!

• Sluta skjuta upp!

[2014-03-12] Den 18 mars håller Anna Broman Norrby en workshop om uppskjutandebeteende på Humanisten.

• Rekordmånga besökare på Västsvenska arkeologidagen

[2014-03-04] Över 100 personer besökte årets upplaga av den Västsvenska arkeologidagen som arrangerades på Humanisten vid Göteborgs universitet. - Tanken med dagen är dels att visa på en del av de arkeologiska undersökningar som gjorts under året eller presentera pågående projekt, dels att möta kollegor från andra arbetsplatser inom kulturarvssektorn, säger Tony Axelsson, forskare och arkeolog vid Institutionen för historiska studier.